Makuja Gubbröra-alkupalat

Gubbröra-alkupalat
Tulosta

Gubbröra-alkupalat

Äijämössö-gubbröra-vanhainherrain herkku on kansankodin tukipilari, seisovan pöydän vakio, illanistujaisten ravitseva päätös ja suosittu huikopala näkkileivän ja snapsin kera. Nyt tarjoamme sitä alkupalana saaristolaisleivällä.
Arvioi:
3.8 4
Avokadoperhoset
Kolmen vartaan alkuruoka
Melonialkuruoka
23 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

1. Hienonna munat ja anjovisfileet ja kuutioi perunat pieneksi. Sekoita keskenään hyvin. Lisää mausteyrtit ja tipauta lisämausteeksi hieman anjovislientä, jos haluat.

2. Voitele leipäviipaleet. Muotoile seoksesta munanmuotoinen pyörykkä kullekin leivälle ja koristele tillillä. Kylmä snapsi vauhdittaa päivällisen odotusta.