Makuja Höyrytettyä lohta hollandaise

Tulosta

Höyrytettyä lohta hollandaise

Höyryttämällä saat helposti maukasta ja kevyttä ruokaa. Lohi on omiaan tähän reseptiin.
Arvioi:
0.0 0
Valkoviinissä höyrytettyä kampelaa ja vihanneksia
Höyrytettyä lohta ja kasviksia
Höyrytettyä kuhaa ja parsaa
7 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

Leikkaa lohi annospaloiksi ja mausta ne kevyesti suolalla. Kypsennä höyryttäen höyrykääreessä, -uunissa tai tilkassa kalalientä kattilassa tai pannulla kannen alla.

Uunissa höyrykääreessä kypsennettynä, lämmitä uuni noin 150 asteeseen ja kypsennä noin 15 minuuttia.

Vatkaa keltuaiset sitruunamehun joukkoon ja lämmitä miedolla lämmöllä, mieluiten vesihauteessa, koko ajan voimakkaasti vatkaten, kunnes keltuainen on kypsää eikä enää maistu. Vatkaa pehmeä voi kastikkeen sekaan ja tarjoile se heti.