Makuja Kanaviillokki

Kanaviillokki
Tulosta

Kanaviillokki

Voit tähän ruokaan käyttää myös luutonta broilerinlihaa, jolloin keittoaika lyhenee jonkin verran. Riisi, couscous tai bulgur maistuvat hyviltä lisäkkeenä.
Arvioi:
0.0 0
Ananaskanaa
Vermuttimarinoitua kanaa
Kanaa sieni-pähkinäpeitteellä
48 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

persiljasilppua

1. Laita lihapalat pataan, murenna liemikuutiot joukkoon ja kaada päälle vettä, niin että lihat peittyvät. Kiehauta, kuori vaahto tarkoin, lisää sen jälkeen kaikki ainekset pataan. Keitä hiljaa, kunnes liha on mureaa, 20-25 minuuttia.

2. Nosta broilerinpalat padasta ja siivilöi liemi. Mitta keitinliemestä 4 dl kastikkeeseen ja keitä porkkanat siinä.

3. Sekoita jauho kerman kanssa ja suurusta kastike sillä, keitä kastiketta 5 minuuttia. Mausta sitruunamehulla ja sekoita joukkoon persiljasilppu. Poista lihoista mahdolliset luut ja nosta porkkanat broilerinpalojen joukkoon, kaada kastike päälle.