Makuja Minestronekeitto

Minestronekeitto
Tulosta

Minestronekeitto

Minestrone on liha- ja vihanneskeitto, jota tarjotaan kaikkialla Italiassa etenkin talvisin.
Arvioi:
4.2 6
Minestronekeittoa kanalla
Chili-minestronekeitto
Talvivihannesminestrone-keitto ja tofua
7 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

1. Huuhtele, kuori ja puhdista sipuli, purjo, porkkana, perunat ja kaali. Leikkaa kasvikset ohuiksi viipaleiksi tai suikaleiksi. Kuutioi perunat ja suikaloi siankylki. Kalttaa ja kuori tomaatit ja leikkaa lohkoiksi. Paista lihasuikaleita keittopadassa, älä ruskista. Lisää sipulit ja kuullota hetki. Lisää porkkana, purjot (säästä vihreä osa), perunat ja kaali. Kuullota vihanneksia kannen alla, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Ravista pataa välillä.

2. Tee sideharsosta pieni pussi ja pane pussiin purjon vihreät osat, laakerinlehti, timjami, persiljanoksat ja pippurit. Lisää pataan maustepussi, liemi, tomaattipyree, tomaattilohkot ja puristettu valkosipulinkynsi. keitä 30 minuuttia ilman kantta.

3. Murskaa spagetit tai nuudelit käsin ja lisää keittoon. Keitä vielä 5-8 minuuttia. Sekoita joukkoon herneet, pavut ja keitä vielä viisi minuuttia. Nosta maustepussi keitosta, ripottele pinnalle persiljaa ja tarjoa.