Makuja Paistetut silakat ja perunamuusi

Paistetut silakat ja perunamuusi
Tulosta

Paistetut silakat ja perunamuusi

Tämä on kotiruoan klassikko. Aina yhtä hyvää ja arvostettua! Tee mielellään iso erä kerralla ja tee ylijääneistä silakoista etikkasilakoita.
Arvioi:
3.0 2
Portobelloa perunamuusilla ja pestolla
Perunamuusi
Silavamakkaraa perunamuusin ja punajuurten kera
42 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

1. Pese silakat kylmässä vedessä, leikkaa pois evät.

2. Vatkaa sinappi, munat ja maito, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Laita hyvin valuneet silakat maitoseokseen ja marinoi vähintään 1 tunti.

4. Keitä samalla perunat kevyesti suolatussa vedessä.

5. Muussaa perunat perunasurvimella, lisää voi, maito, muskottia, suolaa ja pippuria. Sekoita tai vatkaa kevyesti.

6. Laita silakkapihvit pareittain vastakkain, persiljanvarsi niiden väliin, ja kääntele pihvit ruisjauho-korppujauhoseoksessa. Paista voissa 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta.

7. Tarjoile silakat perunamuusin ja halutessasi paistoliemen kera.