Makuja Pasta & Fagioli

Pasta & Fagioli
Tulosta

Pasta & Fagioli

Ruokaisa pasta saa makua savukinkusta ja potkua chilistä. Kokeile herkullista reseptiä!
Arvioi:
0.0 0
Kinkku-kasvispasta
Torpparinpasta
Pastaa kinkkukastikkeella
11 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

Liota papuja vedessä ainakin vuorokauden verran. Pilko vihannekset isoiksi paloiksi ja freesaa savukyljen kanssa oliiviöljyssä n. 5 minuuttia.

Lisää suola, pavut, valkosipulinkynnet ja pala laakerinlehteä. Lisää 2 l kana- tai kasvislientä ja keitä leppeällä lämmöllä kaksi tuntia.

Keitä makaronit kypsiksi erillisessä kattilassa.

Kun pavut alkavat hajota, ota kylki ja laakeri pois ja kauho kolmannes pavuista syrjään ja soseuta loput tehosekoittimella.

Lisää kokonaiset pavut sattumiksi keittoon keitetyn makaronin kanssa. Pilko siankylki pieniksi kuutioiksi ja jaa se lautasten pohjalle, kaada keitto päälle ja mausta parmesaaniraasteella. Hyvää hapokkuutta antaa ripaus punaviinietikkaa.

Viimeistele lorauksella yrttiöljyä, jonka valmistat helposti liottamalla yrttejä oliiviöljyssä vähintään puolentoista vuorokauden ajan.