Makuja Persikkapiirakka

Persikkapiirakka
Tulosta

Persikkapiirakka

Hieno alkukesän jälkiruoka.
Arvioi:
0.0 0
Aprikoosipiiras
Piirakka karamellisoitujen hedelmien kera
Mangopiirakka pullataikinasta
11 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita voi ja jauhot murutaikinaksi, lisää vesi ja työstä nopeasti notkeaksi taikinaksi. Laita se muovikelmussa jääkaappiin 1 tunniksi.

2. Kaulitse taikina ja vuoraa sillä piirasvuoka. Pistele pohja. Taita reunan päälle foliosuikale.

3. Esipaista pohjaa uunin keskitasolla 10 minuuttia. Ota vuoka uunista, poista folio.

4. Asettele pohjalle persikanpuolikkaita. Vatkaa muut ainekset ja kaada vuokaan. Paista kypsäksi 200 asteessa n. 15-20 minuuttia.