Makuja Täytetty kalkkuna amerikkalaisittain

Täytetty kalkkuna amerikkalaisittain
Tulosta

Täytetty kalkkuna amerikkalaisittain

Tarjoile kalkkunantäyte erillisessä kulhossa kalkkunan ja kastikkeen kera. Yhdysvalloissa syödään karpaloita lisukkeena, täällä voimme vaihtaa ne puolukkahilloon.
Arvioi:
3.0 13
Täytetyt kalkkunakääröt
Maustemarinoitu kalkkuna
Kalkkunanfilee sinappikastikkeessa
30 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

1. Täyte: Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita.

2. Kalkkuna: Hiero kalkkuna suolalla ja valkopippurilla. Täytä leipäseoksella. Laita kalkkuna ritilälle uunipannun päälle. Kaada kanaliemi pannun pohjalle. Sulata voi. Paista kalkkunaa 175-asteisessa uunissa, noin 45 minuuttia per kilo. Paista ensin selkäpuoli, sitten sivut ja lopuksi rintapuoli. Penslaa voisulalla käännösten välillä. Ota kalkkuna uunista ja kääri se folioon.

3. Kastike: Siivilöi liemi uunipannusta. Sulata voi kattilassa, ota kattila liedeltä. Lisää jauhot, sekoita. Laita kattila takaisin levylle, lisää lientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kerma. Anna porista 5 minuuttia. Jos haluat kastikkeeseen lisää väriä ja suolaisuutta, lisää soija.