Makuja Uunikuutiot ja tartarkastike

Uunikuutiot ja tartarkastike
Tulosta

Uunikuutiot ja tartarkastike

Herkulliset lohikuutiot sopivat suolapalaksi, alkupalaksi tai noutopöytään.
Arvioi:
0.0 0
Päärynä- ja piparjuurikastike
Yrttitarhan kastike
Kolme kylmää kesäkastiketta
38 erilaista reseptiä tälle ruokalajille Näytä kaikki reseptit

1. Tartarkastike: Sekoita keskenään kermaviili, majoneesi, valkoviinietikka, kurkkusalaatti ja dijonsinappi. Purista joukkoon sitruunamehu. Kuori ja silppua sipuli. Hienonna kapris, persilja ja tilli ja lisää kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Mausta sokerilla, cayennenpippurilla ja suolalla.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä uuninpellille folio. Leikkaa lohi 2 cm kuutioiksi. Asettele palat pellille nahkapuoli alaspäin.

3. Sulata voi kattilassa. Purista valkosipuli voihin. Voitele lohi voilla. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Annostele päälle tartarkastiketta ja koristele tillinoksalla.